Vega tränar tvåan

Länge har Eva och jag försökt få till en träningsträff tillsammans och äntligen kunde vi båda i går! Vi sågs på Hörby BK och som vanligt var det rätt så folk- och hundtomt.

Iris fick vara med på Vegas platsliggning innan jag kommenderade Eva och Vega genom lydnadsklass två. Upptäckte att jag är lite osäker på vad TL säger och exakt var alla momenten är slut.
vega1aug13
iris1aug13Eva och Vega kan alla moment i alla fall och jag ska läsa på i regelboken.

Efter kommenderingen tränade jag lägganden med Iris.

Vårt sämsta moment i lydnadnen är platsen så jag passade på att träna det så mycket som möligt. La Iris en liten stund här och en liten stund där under tiden som Eva och Vega tränade på rutan. Kopplade loss, la henne en halv minut till en minut, gick tillbaka och satte henne, kopplade upp och gick några meter och gjorde om samma sak. Inte en enda gång misslyckades vi, bra!

Sist tränade vi på apporteringar och hopp över hinder. Det slutade med att jag kombinerade de två så det blev lydnadsklass tre av det hela.

Det var så kul att träna lydnad att jag tror jag ska åka till klubben i dag och träna mera, hoppas att det kryllar av andra hundar där.

2 svar på ”Vega tränar tvåan”

  1. Lydnadsklass tre är suprrkul! Vi är i full gång med den just nu Smile i love it!
    Kul att et går framåt med platsen, det är ju en sån där grej som måste fungera!
    Synd att vi bor så lånht ifrån än en gång, hade så gärna tränat med er Smile kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette