Två par kuperade öron 35 000?

För ungefär en vecka sedan såg jag denna annonsen på vovves annonssida. Jag har klippt och klistrat med den i PS för att den skulle få plats här på bloggen men annars är den i sin helhet.

Säljs de för det priset som ett matchande par eller var för sig? Är det styckpris så hoppas jag att de där kuperade små stympade öronen är förgyllda med bladguld!

Kan tänka mig hur mycket jobb man får på köpet om man skulle slå till också.

Annonsen gör mig irriterad men jag har valt att ta bort namn och mailadress i annonsen då det är oviktigt vem som satt ut den.

Är det någon som känner sig köpsugen av denna annons?

21 svar på ”Två par kuperade öron 35 000?”

 1. Har haft mailkontakt med annonsören eller ja mailkontakt och mailkontakt… Såg annonsen på blocket och slängde i ren nyfikenhet av vad det kunde tänkas vara för hundar iväg ett mail.

  25 000 skulle denne ha för den ena och 35 000 för den andre. Sen hade denne två tikar som även dem var kuperade till salu.

  Det var ungefär den infon jag fick och sen sa även annonsören att dem kom från en jätte bra kennel men jag fick aldrig något namn på kenneln…..

  1. Helt galet ju!

   Och jag håller med Emelie om att det är både oroväckande och sjukt! Tycker det luktar lurendrejeri faktiskt.

 2. Renras ej reg SKK… Till välpepprat pris! Kanske är det en lurendrejare som inte har några valpar?
  Låter ju väldigt skumt! Man får ju hoppas att ingen nappar iaf! Eller kan det finnas nån som är så desperat efter en kuperad dobermann att man vill hosta upp 35 000??
  Helt plötsligt känns det som jag gjorde en bra affär, som betalade 4000 för oreggat med öron och svans i behåll! Fick ju liksom lite mer hund för pengarna! Wink

 3. Annonsen finns på Blocket också…men nu är det bara en hane till salu för 25 000. Den andra för 35 000 kanske ha blivit såld då, även om det verkar lite märkligt att någon kan betala så mycket för en sån hund. Men man upphör liksom aldrig att förvånas…

 4. alltså vafan? Ja men jag betalar 35000 för en hund jag inte vet nåt om?! inte ens reggat?! wtf? hoppas ingen dumbom går på detta.

 5. Dom är reggade kanske inte inreggade i skk men stamtavla o exportstam lär dom ju definitivt ha.

  Sen att priserna är som dom är har jag inga kommentarer om :worried:

  Hoppas dom kommer till bra hem förr eller senare iaf.

 6. Reggad eller icke; Oavsett vilken stam/linjer det är och hur välmeriterade dessa unga hundar är så är det en riktigt konstig annons som får mig att tänka på lurendrejeri.

 7. Visst någon gymägare i GBG som står för telefonnunmmret..
  det är bara att googla på namnet… låter allt annat än seriöst

  1. Gymägare som säljer icke reggade kuperade hundar utan någon som helst info… Nu plockar jag fram alla fördomarna men fy fasen va detta luktar skunk! :worried:

 8. Jag tycker man lite till och från ser kuperade dobes ute på annons och då är de OFTA ofantligt dyra utan att ha presterat något alls. Verkar som folk tycker att bara för att de är kuperade så kan man sälja de för fånigt höga summor. Vore interessankt att veta vad de faktiskt säljs för i slutändan…

  1. Håller med. Och få veta vilka nötter som köper… Wink

   Hade man fortfarande fått ställa kuperat så hade jag haft liiite mer förståelse men inte nu.

 9. Jag är lite nyfiken på om Linda Rosing (eller vad hon nu bytt efternamn till) fick sin kuperade dobermann tillslut. ”Den hon hade lagt bud på” :worried:

  Själv så blev jag erbjuden att köpa en oreggad kuperad av ett troll i värmland som massimporterade från något grannland i öst för 18000 kr. Skulle nog ha slagit till för det verkar ju ha varit rena fyndet. Wink

  1. Ja just det ja, hur gick det för Linda och hunden? Måste kollas upp känner jag…

   Vem hade kunat tro att en hund därifrån skulle anses vara ett kap i jämförelse? :worried:

 10. Det är ju inte seriösa människor som säljer kuperade hundar på nätet. Hundkunniga människor vet ju att det är förbjudet sen många är tillbaka. Förmodligen personer med skum bakgrund som inte fått kännedom om detta och som tror att det är likadant som i andra länder. Har tyvärr nyligen stött på hund med kuperade öron i Linköping.

  1. I rätt många gamla öststater får man ju fortfarande kupera och det finns ju inget som hindrar att man köper en plastikopererad hund. Men INTE till det priset!

 11. Jag har haft personlig kontakt med annonsören, även träffat denna och vet att det är en karl som smugglar hundar från forna jugoslavien. Hundarna lever i vad som kan beskrivas som ”vidriga” förhållanden…. Ungefär var 3mån kör han iväg i en liten hundkoja till bil och stoppar den full med djur…
  anmält honom, men inte mycket har hänt.

  1. Jag är så innerligt trött på den här öronfixeringen. Jag kan inte se några fördelar eller syften med kuperingen som sådan, det är bara djurplågeri. Som grädde på moset är det en djurplågare som drar fördel av att sälja de redan plågade hundarna…

   Sjukt. Det är den enda ordet jag kommer på. Sick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette