Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina stjäl showen – Livet med dobermann

Lina stjäl showen

I dag tog jag båda hundarna med mig och så åkte vi ut till klubben. Men innan vi gick in och tränade gick vi några varv i rasthagen. Jag hade tänkt att vi skulle gå för oss själva och precis när vi kom dit var det faktiskt bara vi i hagen. Inom bara några minuter rasslade det dock in hundar i hagen som inte hade några som helst planer på att gå med sina respektive hussar och mattar utan sprang kors och tvärs över hela stället.

Så är det i rastgården och det är ju bara att acceptera. Istället passade jag på att utnyttja störningen som de andra ystra hundarna utgjorde och övade inkallningar och styrde mina vovvar. Gick bra.

Efter rastningen gick vi till klubben och konstaterade att det var isblandning över hela planen. Släpade ut ett hinder på den enda större fläcken gräs som var synlig och la upp videokameran på en stol för att filma seriös hoppträning av hoppet i lydnadsklass II med bägge vovvarna.

Resultatet blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig då Lina stal hela showen. Det blev helt enkelt en Lina-film med inslag av hopp istället för en hopp-film med inslag av Lina.

Om ni kollar på filmsnutten så tänk på att Lina gör precis vad hon vill när jag tränar med Iris. Hon är fri att gå och nosa eller lulla runt som hon vill.

(Ser nu när jag lagt upp filmen att jag skrivit fel datum! Det är mars nu och jag vet det…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *