Är du inte rädd?

Ibland jobbar husse så att han sover borta en eller några nätter i veckan. Då får vovvarna och jag klara oss själva här hemma i stora huset.

Jag har fått frågan någon gång om jag inte är rädd när jag är ensam hemma, särskilt nu när det börjar bli mörkare ute igen. Jag svarar alltid att det är ok och går bra för att jag har hundarna men jag tror inte att alla förstår ändå.

För visst att Iris är en bra vakthund och det är skönt att ha någon att prata med även när man är själv hemma men det är när jag ska sova och hör alla ljud och knäpp och sånt som hundarna är bäst.

För nej, jag känner mig inte rädd utan tvärtom rätt trygg om natten även då jag ”sover ensam”.
sova

6 svar på ”Är du inte rädd?”

  1. Nej har man hundarna så är man lugn. Sambon jobbar ju em (lastbilschaffis) så han kommer ju hem 2-3 på nätterna och då kan manju räkna att jag är själv på kvällen. Mina 2 ligger med mig i sängen =)

    Men du, en fråga. Alla dom tecknade bilderna du gör, vart gör du dom? Grin

    1. Får husse någon plats då när han kommer hem sen på natten? Wink Hemma hos oss hade sängen redan varit bokad!

      Jag ritar i photoshop men jag har ingen mus till min dator, jag har en ritplatta istället, så det är ju som att rita med en penna.

  2. Haha!! Vilken härlig teckning! Känner igen upplevelsen även om vi bara hade en dobermann! Men gosigt, varmt och tryggt var det! Och man behövde aldrig vara rädd! Sov sött med dina underbara hundar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette