Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Renoveringsobjekt med hjälp av Iris – Livet med dobermann

Renoveringsobjekt med hjälp av Iris

Vi har ett litet sovrum på övervåningen som vi använt till att förvara ren tvätt och strykbrädet sedan vi flyttade in. I dag fick jag ett ryck och bestämde mig för att börja fixa rummet så det går att använda till något vettigt. Steg ett är att riva ner de rosa tapeterna och måla om väggarna.

Påbörjade därför tapetnedrivningen och som vanligt fick jag sällskap av min lilla hund. Hon hämtade en leksak och envisades med att lägga den i sopsäcken ett antal gånger (Du lägger ju saker i säcken matte så varför kan inte jag lägga min boll där?) Hon fick ett ben och låg och knaprade på det en stund tills jag började fukta väggarna med en blomspruta, då ville hon vara med och hjälpa till igen.
irishjalp27sept13
När husse kom och hämtade henne för att de skulle springa 8 km tillsammans fick jag arbetsro och behövde inte kolla om det låg en boll i sopsäcken varannan minut, däremot var det inte alls lika kul längre och jag slutade för dagen. Det är roligare med medhjälparen Iris!

2 svar på ”Renoveringsobjekt med hjälp av Iris”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *