Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris är sur på Bambi – Livet med dobermann

Iris är sur på Bambi

I dag följde Iris och jag med på utflyktspromenad med våra gulliga grannar bort till dovhjortarna. Iris som är skendräktig är just nu väldigt sur och går runt och gruffar hela tiden.

Det blev ännu tydligare när vi kom bort till hägnet där dovhjortarna bor. Som ägare till dobermann med mycket jakt i sig trodde jag till en början att det var Iris rovdjuret som talade och ville äta upp dovhjortarna.

Men rätt snart upptäckte jag att det inte var Bambi-ätar-tarmen som knorrade på Iris. Det var den skendräktiga tiken som vill ha all mat som var sur. Sur och avundsjuk på Bambi som fick smaka när inte hon fick!
bambi13.1
Om ni kollar på bilderna så tittar inte Iris på Bambi utan på barnen som håller i maten.
bambi13.3
Iris tyckte så synd om sig själv och när vi stannade för att dricka lite varm choklad och äta lussebulle försökte hon på allvar sno hela min lussebulle ur handen på mig som vilken elak fiskmås som helst! När inte det gick och hon bara fick bannor för att hon ens försökt satte hon sig ner och surade och tyckte synd om sig själv.
bambi13.4

6 svar på ”Iris är sur på Bambi”

    1. Vi får gå dit någon gång :-)

      De här djuren är ju rätt vana vid hundar och springer inte mer än max ett skutt när Iris skäller på dem. Så länge de står still så är det ok med rådjur tydligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *