Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nyårsgäster – Livet med dobermann

Nyårsgäster

Eftersom Lina är rädd för smällar och raketer vill vi varken ta med henne på nyårfest eller lämna hundarna hemma själva.

Däremot funkar hon ju bra här hemma på nyårsafton bara vi fixar så att hon inte hör eller ser raketerna. Vi bestämde därför redan för ett år sedan att be folk komma hem till oss och fira i år.

Redan i går kom gästerna! Inte vilka gäster som helst heller utan den bästa sorten; hundägare! Så nu har vi fyra doberman och en cool staffe med tillhörande hussar och mattar här hemma.

Det kan ju bara bli ett gott nytt år!

Denna sista soliga dag på året spenderade vi bland annat på stranden där vi strosade på den blöta sanden och passade på att träna på de stora ytorna. Mycket spring blev det också.
31dec131

31dec132

31dec133

31dec134

31dec135

31dec136

31dec137

31dec139

Nu är det fokus på helgrillad oxfilé, lite bubbel och se till att Lina och de andra hundarna har det bra under tiden som det smäller och glittrar där ute på himlen. Hoppas innerligt att alla ni med skotträdda hundar klarar av kvällen så bra som möjligt!

Gott Nytt År på er alla!

9 svar på ”Nyårsgäster”

  1. Hej! Och gott nytt år på er :)
    Jag tänkte fråga dig som har bra koll på uppfödare, vilken du skulle rekommendera?
    Jag är ute efter en träning och tävlings dobbis.
    Någon gång under 2014 eller 2015, inte direkt så att jag har jätte bråttom men jag skulle vilja fördjupa mig i hundarna lite innan jag väljer vart jag ska köpa nästa hund :)
    Tack på förhand
    Med vänlig hälsning Alexandra

    1. Hej Alexandra och tack det samma!

      Jag har bra koll på uppfödare och koll på vad dobermannklubben har för rekommendationer för parningar. ;)

      Däremot vet jag faktiskt inte vilka kennlar som planerar vilka kombinationer och/eller kullar de närmaste åren.

      Men letar du efter en trevlig tränings- och tävlingskompis så blir mitt tips att kika runt på de olika kennlarnas hemsidor och kika mer på dem som ska para två hundar som är över 4-5 år och som har gjort MH och MT med bra resultat, är DCM-testade fria med både holter och UL och som har tävlat själva.

      De kennlar som du är intresserad av, kontakta dem och hör varför de tycker att just deras kull är köpvärd. Om möjligt kanske träffa hundarna som ska paras. Är de snälla och glada så är risken att du får en snäll och glad valp stor!

      Hoppas att du hittar en valp! Du får jättegärna ställa mer frågor om det är något mer specifikt du undrar.

  2. Hej! Jag undrar var detta är nånstans, om du vill avslöja det?;) Jag var och letade efter denna strand en dag men körde nog lite fel^^

    1. Åh nej, jobbigt att du körde fel! Det är havet runt området Barsebäck mot Landskrona till som ser ut så här på flera ställen just nu. Vi var vid bryggan på ett ställe som på sommaren har både camping och väldigt välbesökt badbrygga (vet inte vad det heter men det ligger längs vägen där)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *