Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spår i Ljungbyhed – Livet med dobermann

Spår i Ljungbyhed

I dag åkte jag och hundarna till Ljungbyhed för att träffa Gizmo och hans flock! Vi möttes upp på Söderåsens BK där Christian hade hjälpt till på en spårtävling och sedan åkte vi ut till skogen och la spår åt våra egna hundar.

Både lilla Kira och store Gizmo fick varsitt spår, själv var jag lite lat och la bara ett spår till Iris.

Det var en fröjd att vänta på att spåren skulle få ligga till sig, solen lyste och allt var bara mys och pys och varmt och skönt.

Själva spårandet blev väl godkänt för min och Iris del. Ångrar att jag la ett så kort spår och att jag var så klantig att la det så Iris vindade apporterna och inte spårade hela biten. Fick tillbaka tre av tre apporter i alla fall och lite tips från Jessica och Christian fick jag också. Blir nog till att lägga fler spår i morgon minsann…

Efter att alla hade gått sina spår åkte vi hem till lilla huset på prärien och åt mat tillsammans. Samtalsämnet vid bordet var dobermann och hundträning.
Gizmo och husse Christian i spårskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *