Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fotodag i snön med lilla Anna – Livet med dobermann

Fotodag i snön med lilla Anna

Jag hoppas att alla var ute och njöt av det fina vädret i dag! Själv gick jag en långpromenad med Lina i solen och det var skönt, tyst och mysigt att bara vara vi två.

När Lina fått sin promenad bytte jag hund och mötte upp Emelie och Anna för en längre snötur.
2mrs11.1
Vi hade inte gått så länge när vi kom till ett öppet fält och såg lite andra hundägare på avstånd. Bland annat en Rhodesian Ridgeback på sisådär en hundra meter som gick lös med sin ägare i sällskap. Vi såg hur hunden upptäckte oss, tog några intresserade skutt och spanade lite. Bara det att sen skuttade den närmare och närmare och närmare tills den till slut stod nittiofem meter längre fram, dvs fem meter framför oss.

Det var ju helt uppenbart vad som var på väg att hända och jag plockade upp kameran samtidigt som jag och Emelie kallade in och höll i våra hundar. När den väl stod där fem meter framför oss släppte jag Iris så att hon fick säga hej. Hundmöte blev det ju vare sig jag ville det eller ej.
2mrs11.2
Emelie däremot ville inte att Anna skulle leka med honom så hon höll Anna hela tiden. Jag passade på att använda honom som störning under tiden som hans husse kom pulsandes genom snön för att hämta sin hund (inkallningen funkade ju nämligen inte..) Växlade mellan att ge Iris frikommando och kalla in henne och låta henne gå nära. Iris kunde bra och jag var viktigare än den stilige hanen som visade sig vara två år.

När husse fått med sig sin hund så sa Emelie högt för sig själv Ja, det var ju tur att inte Expo var med…

Vi knatade vidare över ängen och gick sedan i skogen bort till badplatsen där vi varit så många gånger förut. Isen låg tjock kring bryggan så vi stannade där och njöt av solen en bra stund.
2mrs11.3
Jag fotade lilla Anna som inte är så liten längre. Nu är det inte mycket kvar av valpen! Stor flicka nu, snart färdigväxt på höjden även om kroppen fortfarande är lite i ofas.
annamars2.11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *