Tre dobermannflickor

13jan142 Vår flock ska inte utökas och jag längtar inte efter en tredje hund. Det är sällan jag verkligen känner sug efter en valp mer än att de är gulliga, söta och det är kul att vara med dem.

Visst pratar vi om ibland om vad som ska hända i framtiden men det handlar bara om vad som händer när vi förlorar någon av våra egna hundar. Ska vi ha en hund här hemma eller skaffa en till då?

Men det finns faktiskt en hund som jag inte skulle tveka på att ta direkt om matte av någon anledning inte skulle kunna eller vilja ha kvar henne och det är Anna. Hon är så gullig, hon har ett fantastiskt sätt och är en otroligt positiv hund. Men kanske viktigast av allt; hon smälter in hur bra som helst med mina hundar. Det är nästan som att hon redan är tredje hunden i vår flock. Hon beter sig dessutom som att hon alltid hade bott här.

Visst, Iris och Anna leker och har kul tillsammans, men det är på Lina som det märks bäst ändå. Lina har inga problem med att vara nära Anna och tugga ben eller slappa i närheten av henne.

Nu när Anna och Emelie har åkt tåget hem till Stockholm igen känns det lite tomt utan Anna, nästan som att det saknas en hund.
13jan141

9 svar på ”Tre dobermannflickor”

 1. Va mysigt det låter. Visst är det kul med extra hund ibland, bästa med besök, det är tillfälligt, super mysigt och man kan drömms sig bort en stund innan man könner hur skön vardagen är.

 2. hehe, här längtar vi varje dag efter hund #4…. 5…. 6…. XD
  Men känner också att det som avgör är hur bra den nya fungerar med flocken Smile Det måste klicka för dem med!
  MVH

  1. 4, 5 och hund nummer 6 Dazed Jag blir trött bara av att tänka på det!

   Men klart att du har rätt i att det måste funka så att alla klickar med varandra.

 3. Känslan för mig är samma! Pussar, kramar och tycker om dina hundar lika mycket som jag tycker om Anna och tyckte om Expo när han fanns bland oss. Det är speciellt och jag tror att vi alltid kommer att vara en alldeles egen liten flock med oss och våra hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette