Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi behöver ett rosa SBK-linne – Livet med dobermann

Vi behöver ett rosa SBK-linne

I går var det dags för sök och uppletande i skogarna utanför Ljungbyhed igen! Samma gäng som sist!

Soligt och varmt och många myggor. Alla hundarna är lite olika men ändå lika. Christian och Jessica har många bra tips och råd på lager om man vill ha hjälp också, vi andra är ju inte lika inne i söket så det är verkligen guld!

Det märktes att hundarna påverkades av värmen men ingen av dem gav upp eller slutade jobba. Jag figgade till tre av hundarna; Gizmo, Castor och lilla Kira. Alla tre fick korvbitar av mig när de kom fram.

Vet inte om Iris var bättre än sist men det kändes bättre i alla fall. Det är ju lite att komma in i själv också. Men det är väldigt roligt! Måste bara se till att köpa en sån där fint SBK-linne till Iris. Rosa vill jag ha!

När vi kom hem igen så hade husses storasyster med familj kommit hem till oss. Hennes två barn lekte med Iris på gräsmattan från att vi klev ur bilen tills det att solen gick ner. Iris var heeelt slut sen när vi skulle gå och lägga oss. Jag fattar inte ens hur hon orkade.

12 svar på ”Vi behöver ett rosa SBK-linne”

  1. Hej igen, Det är väldigt noga var och hur mycket man rycker. Pälsen måste ryckas och det är dött hår som rycks bort, därför känner inte hunden det utom på känsliga ställen som i rumpan. Därför tar man saxen där. Rycker man inte utan klipper hunden då förlorar pälsen sin struktur, står inte emot väta eller smuts. Till utställning är det knepigare eftersom det är rasstandarden som talar om hur hunden ska friseras. man försöker alltså få hunden att bli så lik rasstandarden som möjligt. Jag är nybörjare själv så jag är inte expert. Men jag vill verkligen poängtera att hunden lider INTE. Tvärtom, Asta njuter när jag håller på med huvud, hals och kropp. Det är just öron och rumpa som känns och då får saxen åka fram. Men visst seglar jag avundsjukt på dina, enkla vackra pälsar. Fast airedaleterriern har fångat mitt hjärta. Hon är en charmör och clown av guds nåde och hon är en hejare på att spåra, såväl vilt som personspår. :D

  2. Tusen tack för igår! Det var helt magiskt att få sitta på er baksida och se solen dala. Nästa gång vill vi inte ha någon molnkamm inte… Kan säga att barnen också var heelt slut i alla fall den ena. Han pratar redan om att han vill komma och vara hos er mer i sommar! :love:

    1. Hoppas att ni alla eller bara en eller två :wink: kan komma snart igen!

      Det är det enda dåliga med att bo här nere i Skåne att det är så långt till er där uppe i Stockholm!

  3. Håller med Hille, härligt med en bra dag i skogen :)
    Jag köpte Nemos linne på transferprint.se , om jag inte minns fel så hade de rosa/lila att välja på.

  4. Hille och Malin, jag tror att det får bli så faktiskt. Ett fint rosa med namn på ryggen! :D

    Fast jag känner mig själv, besöker jag en djuraffär de närmaste dagarna och de har ett linne hemma så kommer jag att köpa det direkt. Vill oftast ha saker NU när det är något, men jag ska kolla in tipset om transferprint också! Tack!

  5. Tjohej!
    Hos MACH kan du beställa rosa tjänstetecken med egen design. Jätte bra kvalité på dom!

    Hur hittar jag MINX sida på facebook? Förklara för en vilsekommen….

      1. Lite dyrare, Lite bättre!

        Tackar för hjälpen, ska kikas in och självklart måste vi ju skicka in bilder på hur fina banden vart på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *