HELA bloggen, minns du Lina?

De första fem åren av mitt bloggande höll jag till på my.opera. Sedan snart tre år tillbaka håller jag till här och är väldigt nöjd med wordpress-formatet men det har alltid stört mig att mer av hälften av inläggen och bloggen ligger på ett annat ställe. Samtidigt har jag inte velat flytta inläggen heller då det skulle innebära att alla kommentarerna jag fått genom åren skulle gå förlorade.

När jag nu i dagarna blev uppmärksam på att my.opera ska stänga ner allt den 1 mars så blev jag lite stressad och olycklig. Allt jag skrivit, hela min dobermannresa från början skulle försvinna!

Efter lite pill så lyckades jag med hjälp av husse att importera alla inläggen hit! Nu hade jag sparat vad som sparas kunde. Till min stora glädje upptäckte jag att även kommentarerna följt med i flytten, HURRA!

Så nu sitter jag här med varenda inlägg som jag någonsin skrivit på samma ställe, allt sedan maj 2006!

Jag ska gå igenom och titta över så att alla bilder kommer med ordentligt men nu är det inte bråttom på något sätt. Jag har nu i lugn och ro börjat bakifrån och i går kväll satt jag vid datorn och log åt alla minnen och bilder.

Minns du Lina när vi..? Lina, kommer du i håg när…? Det är knappt att jag själv kommer i håg den här hunden som nyss fyllt två år på bilderna från juni 2006.
9juni062
9juni061

8 svar på ”HELA bloggen, minns du Lina?”

 1. Nej men gud vad fin! Har inte följt din blogg så länge och har liksom tänkt mig att Lina föddes med grå nos och kloka ögon Smile Hur var hon som unghund? Det vore kul att läsa ett inlägg om hur Lina var i den åldern jämfört med Iris!

  1. Ja det är nog många som ser Lina som ”tanten med gråa nosen”

   Men nej, hon har varit ett piggt och ystert utfallsmonster Razz som bara var brun/svart hon också! Du får backa bakåt här i bloggen och läsa, jag har själv sysselsatt mig med det under dagen och kan konstatera att jag hade noll koll (allt är som vanligt alltså! Wink )

 2. Ah gamla bilder på Lina, minnen In Love Din blogg är faktiskt lite till tröst när jag raderat min egen. Jag kan blicka tillbaka via din och le över allt vi gjort med våra hundar. Utflykter, valpar, problem och glädje, ja allt finns här. Hoppas att du aldrig slutar blogga eller känner som jag gjort och gör.

  1. Ska bli bättre på att tagga alla inläggen också så man t ex kan hitta alla inlägg med Expo lättare. Jag var dålig på det ett tag men nu ska jag fixa.

   Jag vet inte hur jag känner längre för olika saker men har fortfarande inte ens funderat på att sluta blogga ännu! Razz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette