Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Väder och vind – Livet med dobermann

Väder och vind

Ja, det är vinter men nej vi har inte haft så mycket snö här i Skåne. Det har snöat vid två tillfällen så vi fått en liten magisk vit hinna på marken som sedan hunnit töa bort till nästa dag. Dvs, hittills har vi fått två långpromenader med snö på backen denna vinter.

För att göra det bästa av saken så planerade jag in en liten träningsträff med andra dobermannägare nu när vi har barmark. Ska det ändå vara grönt får man göra det bästa av saken!

Så i går natt föll snön och i dag har den lyckats hålla sig fast på backen trots enstaka plusgrad. Blir det lite varmare försvinner den och allt blir blöt-gröt, blir det lite kallare förvandlas allt till is. Det enda som verkar vara konstant just nu är den skånska blåsten. Min träningsträff fastande någonstans där i mitten och fick ställas in precis. Tur det kommer nya dagar och nytt väder…

Jag själv älskar ju snö och befinner mig i ett Skåne där jag får höra klagomål åt båda hållen hela tiden. Regnar det så vill man ha snö för att slippa regnet, när det snöat i fem minuter önskar man att fick tillbaka gårdagens hällregn istället för att det ska bli så kallt och halt. Det är på gränsen till stressande att lyssna på då ingen är nöjd oavsett.

Min snölängtan har i alla fall fått mig att planera in ännu en utflykt norröver bara för att vara säker på att få njuta av snö som den ska vara; i mängder och med minusgrader i luften.

…och drömmer om att få vakna till det här!

2 svar på ”Väder och vind”

    1. Den första vändan blir nog inte norr om Stockholm men den andra inplanerade resan norrut blir till Idre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *