Lina på vinterstranden

I dag åkte hundarna och jag till stranden. På nyårsafton var den solig, med Anna var den blåsig och regnig, nu var den vintrig och när vi kommit ner till vattnet släppte jag hundarna så att de fick gå lösa. Lina undersökte och nosade sig fram, försiktigt.
23jan141

Hon konstaterade att det var halt och läskigt på sina ställen och tassade fort förbi när det blev obekvämt. Fy, varför skulle hon behöva gå på allt det här äckliga?
23jan142

Sen när vi kom ut på en sanddyn och det blev bättre tassfäste så blev hon jätteglad och började springa runt precis som Iris.
23jan143

Det passade sig till och med att försöka få Iris att leka och springa med henne.
23jan144
23jan146

Lina gjorde många ”smygande tigern” på Iris. Dvs hon står still och hukar lite (som om hon tror att hon inte syns lika bra) när Iris kommer mot henne. När Iris fattar var hon pysslar med ökar hon farten och springer mot Lina som i sista stund slutar tigra sig och möter upp.
23jan145

På en strand finns det mycket att tugga på. Fryst tång, snö och snäckskal åt Lina i dag.
23jan147

När vi hade knatat runt där i 30-40 minuter hade Iris hunnit blöta ner hela sig och simmat så då avbröt vi promenaden och åkte hem igen. Lina var helt torr efteråt…

2 svar på ”Lina på vinterstranden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette