Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag städar bort dig – Livet med dobermann

Jag städar bort dig

16feb14 Sedan vi flyttade in i huset så har jag stört mig på väggen i hallen och den tapeten som suttit där samt i skåpen som sitter på väggen. Så i går valde jag bort melodifestivalen och började riva ner det mörkbruna och turkosa istället. Putsade väggen och målade en omgång.

Klev upp rätt tidigt i morse och målade en andra gång. När det torkat satte jag upp hyllorna och kroklisterna igen på samma plats, beställde ny tapet att klä insidan på luckorna med.

Började hänga tillbaka koppel och halsband på den lilla kroklisten och passade på att sortera halsband och koppel i lådor.

Plötsligt märkte jag vad jag höll på att göra.

Framför mig hängde ett halsband fast i det långa kopplet. Ett halsband fast i det korta kopplet. En reflexväst, ett reflexhalsband. Det brukade ju vara två av allt. Jag hade städat bort dig Lina.

Plötsligt var det inte lika kul att renovera och göra fint längre. Istället kom klumpen i magen, värken i hjärtat och tårarna i ögonen. Det kändes som att jag svikit dig, jag ville inte städa bort dig Lina.

5 svar på ”Jag städar bort dig”

  1. Känner igen den där känslan. Jag har ett träns kvar i stallet som är ”Ragge’s träns” som ibland möglar för att det aldrig används. Brukar putsa upp det och göra det fint, men det känns ändå som jag städat bort honom..

  2. Känner igen det för väl…. Men jag har fortfarande valphalsband och utställningshalsband liggande på en hylla med priser och rosetter… Och det är 5 år sedan….
    Kan inte heller förmå mig att städa bort Tezza :( :-(

  3. Lina :heart: I såna här lägen är jag rätt nöjd att vara lite knäpp som jag är med att rensa och slänga hela tiden, att jag inte fäster mig i prylar etc. Du städar inte bort din hund M, hon finns alltid med dig även fast jag ändå kan förstå att det känns tungt. Kram kompis!

  4. Förstår precis hur du känner dig Madeleine – kommer ihåg att min systerdotter hade sin och mormors hunds halsband under sin huvudkudde bra många månader efter att de lämnat jordelivet… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *