Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lugn dag i skuggan – Livet med dobermann

Lugn dag i skuggan

Det är tur och trevligt nu när Lina löper och solen skiner att vi har tillgång till inhägnad villatomt! Där kan Lina springa runt bäst hon vill samtidigt som jag kan ligga på en handduk i solen och läsa bok. Nu var det ju så varmt att Lina inte sprang runt så mycket och jag mest höll mig i skuggan, men vi hade kunnat om vi velat! Vi lekte lite med en kotte, då sprangs det en del. Sen vilade vi i skuggan en stund. Jag gick och gömde mig och Lina sprang efter för att leta, sen vilade vi i skuggan. När det blev lite skugga vid grinden kunde Lina förena nytta med nöje och bevaka vägen och vila samtidigt. I utbyte mot att vi hänger där i trädgården och dricker saft om dagarna så håller Lina tomten katt- och rådjursfri. Ett synnerligen väl fungerande samarbete.
IMG_2209
Ikväll besökte vi en kursare till mig. På tunnelbanan hem åkte vi med rätt många Brasilien-supportrar som firade seger. Lina låg och vilade och lyfte på huvudet endast när de skreks och tjoades som mest. Och det tar inte många sekunder för henne att sluta bry sig när det har tjoats färdigt heller. Så fort det blir tyst (om det nu blir det på en tunnelbana i VM- och skolavslutningstider) så lägger hon huvudet mellan framtassarna och vilar vidare.

0 svar på ”Lugn dag i skuggan”

  1. Findus writes:

    Verkligen en fin gate-keeper! Kan tänka mig att ingen vågar inkräkta. Hoppas att samarbetet fortlöper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *