Nybörjar-rutor

I måndags var vi på lektion hos Stefans Hundtjänst. Vi provade på att göra en spårruta för hundarna att nosa i och fick som läxa till nästa vecka att göra fler rutor och att trampa upp lite kortare spår.
.
Både jag och Magnus har ju sommarlov nu, men såna här läxor gör vi gärna. Så idag har vi lagt tre små spårrutor. Kul. Lina får byta om från halsband och koppel till sele och långlina. Den tredje och sista rutan gjorde vi nu på kvällspromenaden. Magnus gick ett varv med Lina medan jag trampade upp gräset och la dit lite godis för Lina att nosa rätt på.
.
Står där i halvmörkret och gläds åt att Lina ska få öva. Trampar ner gräset som en tok, ska det göras ska det göras ordentligt. Varje grässtrå ska ner. Hör lite ljud från något hus eller trädgård i närheten. Inser vad jag pysslar med och kanske först och främst; hur jag ser ut när jag gör det. Ensam idiot som står på gräsplätt och trampar frenetiskt på en yta av någon kvadratmeter. Jag kan inte se så smart ut. Pinsamt. Bestämmer mig rätt fort för att rutan nog är färdigtrampad och går och sätter mig och väntar på Lina och Magnus.
.
När Lina sen fick selen på sig och direkt satte nosen i backen på kommando från Magnus så var det bara roligt igen. Då kändes det inte ett dugg pinsamt, bara kul. Antar att grannarna får vänja sig vid att det kommer att trampas runt på diverse gräsmattor här i närheten. Sen är det ju bara att hoppas att Lina tycker att det är kul och vill träna spår, så jag inte stryker runt här och beter mig konstigt helt i onödan.
.
Nedan tittar jag och Lina varnadra djupt i ögonen på träningspasset. Lina är snygg och jag… ja, jag gillar mina fjällrävenbyxor i alla fall. Det är grymt sköna och jag älskar att ha lite extra fickor.

Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette