Hunden har smak, för dyra saker

Lina har än så länge tuggat i sig och förstört endast ett fåtal antal saker här hemma. Närmare bestämt tre. Hon har dock valt dessa med god känslighet för vad som kostat lite mer än vanligt då hon valt ut sina "offer".
.
Sak nummer ett som fick prov på Linas tänder; mina allra bästa svarta skor i skinn. Inköpta på Rizzo. (Precis lagom hög klack för att funka både till fest och till vardags. Helt otroligt bekväma. Klassiska. Dyra.) Ratat alla andra skor i skinn som legat framme. Detta var dock ett tag sedan. Nästan så att jag har glömt. Nästan.
.
Så igår var jag och Magnus på bio. Klockan var rätt mycket när vi kom hem och det var mörkt i lägenheten. Jag hade lite dåligt samvete för att jag inte lämnat någon lampa tänd eller radion på som sällskap. Detta dåliga samvete försvann på en sekund då jag hittade mitt nya Gant-skärp i småbitar i hennes korg! Detta skärp var bara delvis i skinn, men av de skinnbitarna fanns inget kvar! Magnus bägge golfskor låg inte kvar i den plastpåse med skor där de låg då vi gick hemifrån, och ena skon har Lina knaprat flitigt på. Lina har alltså rotat upp dem ur påsen som innehöll flera par skor! Både jag och Magnus gick runt och sa "Jävla hund!" och hytte med näven åt henne i minst en timme efter att vi kommit hem. Men vad hjälper det? Lina låtasdes i alla fall som hon inte hade en aaaning om varför vi var så surmulna. Hon bara viftade på svansen och låg i sin korg som om ingenting speciellt blivit tuggat på eller uppätet.
.
Har idag undersökt lite mer noga hur många föremål i skinn som finns för Lina att tugga på här hemma. Hittat flera men givetvis har hundskrället valt ut just de två sakerna som vi gillade bäst och betalat lite extra för. Börjar hunden visa tecken på att hon blivit en Lidingösnobb?
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette