Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mer flygplan – Livet med dobermann

Mer flygplan

Det är lätt att tro att Magnus skulle vara nöjd med att åka och titta på flygplanen på Bromma. Fel. Så igår bar det iväg till Arlanda. Då Lina visat noll rädsla för flygplanen på Bromma så fick hon följa med även denna gång.
.Skillnaden mellan de två flygplatserna är att ute på Arlanda landar större flygplan. Lina fick därför titta på de första planen tillsammans med mig från bagageluckan på bilen samtidigt som Magnus gick och ställde sig vid inflygningsljusen rätt under planen som skulle landa. Då Lina inte reagerade nämnvärt på flygplanen så lämnade vi bilen efter en stund och gick närmare Magnus.
.Till min förvåning så var inte Lina den enda hunden där. En man som också var där och kikade på planen hade med sig två labradorer. Han satt direkt under planen då de flög in. Det är givetvis roligast att stå direkt under, men det låter även desto mer.

Lina och jag höll oss därför lite vid sidan av och tog en promenad på grusvägen som gick parallellt med inflygningsljusen istället. Av naturliga skäl så hålls vegetationen kortklippt under inflygningen och Lina var därför lätt att hålla koll på där hon skuttade runt och nosade i gräset och de låga buskarna med sin röda långlina efter sig.

Så hur reagerade Lina på flygplanen? Hon reagerade inte alls. Hon kikade efter de första planen, men efter det var hon mer intresserad av att vila i skuggan och kolla efter en och annan fjäril som fladdrade förbi. (Lagt till några bilder i mappen Flygplan, där kan ni själva kika på hur stressad Lina blir av flygplan.)
.Det känns rätt lustigt att Lina tyckte att humlan jag fångade i ett glas häromdagen surrade läskigt när hon inte störs av 30 meter bred 30 meter lång Boeing 737 som kommer in för landning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *