Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag 2; Plötsligt stog den bara där. – Livet med dobermann

Dag 2; Plötsligt stog den bara där.

Ännu en händelserik på HundCampus är över. Dagens stora händelse var nog burkbytet. Lina och jag har tränat på te i nästan ett halvår. Nu var dagen kommen då teburken försvann och byttes ut med en märkt med "Lik". Jag erkänner direkt att det kändes lite pirrigt när Lina skulle gå upp på plattformen. Hur reagerar hundar på lukten av människolik? Hur skulle Lina reagera?

Lina reagerade nästan inte alls. Visst, en viss förvirring när någon snattat teburken helt plötsligt, men efter några belöningar på "likburken" så var hon på rätt spår igen. Efter några gånger i labbet så var hon uppe på samma nivå som hon var när hon letade te. Hundar är coola! Lina givetvis coolast av dem alla!

De andra hundarna bytte också burkar, det letades nakotika och ostron bland annat! Några av de andra har även satt igång och börjat öva lite läcksök, dvs läckande gas. Hundar ÄR coola!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Dag 2; Plötsligt stog den bara där.”

  1. Shadya writes:

    Hej!
    Jag och min kompis M som var med på HC förra helgen var bara nere på Rosersberg(räddningsverket) och miljötränade själva. Lite gallertrappor, mörka källare, höjder, plåtunderlag, rörligt underlag, utbrända hus och lite annat smått och gott:-)
    Hur har dagen varit?

  2. Duktiga ni är!

    Föresten.. Hur får man ner lik i en burk? *nyfiken* Ser framför mig att någon skrapar bort lite hud från någon gammal kropp de hittat i en sjö…

  3. Liklukten kommer från en bommulstuss som varit i kontakt med ett lik. Så det är inte någons finger som ligger i burken…

  4. Ser jätte kul ut..Är meningen att du ska fortsätta med denna doft hemma sen eller går det bra att träna te även i fortsättningen..?

  5. Kul att Lina så snabbt ställde om sig till nya doften, detta är ju riktigt intressant!
    Jag läste någonstans att hundar tycker likdoft är rätt obehagligt och att markeringen därför kan bli snabb och diffus. Är det så? Jag är så himla nyfiken på det här! :)

  6. Vissa hundar tycker att likdoft är obehaglig (har jag också hört) men jag märkte då inget på Lina. Just nu markerar hon ju genom att trycka nosen mot burken, och då menar jag trycka, det blir lite gristryne över den smala dobermannosen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *