Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag 4; Syskonkärlek – Livet med dobermann

Dag 4; Syskonkärlek

Sista dagen på HundCampus för denna gången. Vi hann med att öva rätt mycket även i dag. Liksöket inne i labbet är inga problem, där går det jättebra. Däremot har inte Lina samma känsla utomhus. När vi skulle söka ute i gräset så slutade Lina söka och började tugga på harpluttar…

Annars så är mitt huvud fullt med intryck, nya kunskaper och idéer om hur vi ska träna när vi kommer hem! Just precis nu känns min lilla skalle överbelastad. Behöver smälta intryck. Skönt att Lina och jag åker tåg hem i morgon, då hinner jag kanske sortera tankarna under resans gång.

Gulligast i dag var när Lina och jag var inne i HundCampus rastgård och Sören och Rex gick förbi utanför stängslet. Jag och Sören började prata lite och Rex hamnade därför rätt nära. Lina gick fram, Rex böjde sig fram och så nosade de på varandra. Då fick Lina en puss av Rex! Han slickade på hennes nos. (Halv)syskonkärlek! Ska tilläggas att Lina och Rex varit nära varandra men aldrig hälsat ordenligt eller lekt. Plus att Lina aldrig nosat så försiktigt på någon som befunnit sig på andra sidan stängslet. Det brukar vara skäll, lekinviter och tjurrusningar som gäller. Hon måste ju ha känt av släkskapet där för en kort sekund eller två! Eller så väljer jag att tro det i alla fall.

Under tiden som vi varit här så har jag fått njuta av att ha Lina i sängen. Jag tycker att det är jättehärligt för det har ju Lina lagt av med sen husse började sova i sängen alla veckans nätter och inte bara på helgerna. När jag vaknade av väckarklockan denna morgon låg inte bara mitt huvud på min kudde, Linas rumpa var också där. Hon har även en förmåga att sträcka ut sina ben så att hon kan putta ner vem som helst ur sängen. Hmmm… kanske det ska bli skönt att åka hem och sova som vanligt igen.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *