Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu har vi anmält oss! – Livet med dobermann

Nu har vi anmält oss!

Nu är vi anmälda. Till HundCampus och den ettåriga utbildningen i specialsök. Det ska bli helt otroligt roligt!

Så nu hoppas jag att jag får ett jobb så fort jag är färdig med min utbildning, för detta äventyr kommer att kosta mig många slantar! Men det får vi hoppas att det kommer att vara värt. Jag tycker att det ska bli väldigt kul att göra det här med Lina, bli träningskompisar på riktigt liksom.

Linas halvbror Rex med husse och matte Sören och Lena är ju också anmälda dit, det ska bli kul att se dem igen! Lärarna med Lennart Wetterholm i spetsen, är så duktiga, det ska också bli kul att återvända till. En snäll hundägare jag lärt känna lite genom Vovve och msn ska gå en utbildning där, så henne lär jag ju få träffa IRL, det ska också bli kul. Det hela känns som ett stort äventyr.

Och det ska som sagt bli otroligt roligt.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Nu har vi anmält oss!”

  1. Anonymous writes:

    Grattis till din intagning på hundutbildningen på Hundcampus.
    Vilken bra reklam för rasen sedan också.Det är en givande utbildning och du är i mycket goda händer.
    Synd att ni inte blev fler dobbisar ?
    Lycka till och pussa Lina på nosen från "gammel mormor"
    God Jul och gott nytt på er önskar
    Benita

  2. Som sagt så är det så himla kul att ni kommer iväg, och det ska bli riktigt roligt att träffa er om planerna fortsätter i den riktning som jag hoppas! Får se vem jag tar med mig dit i sådana fall, men även Christina kommer du väl förhoppningsvis att träffa (m Enzo). Beror lite på om ni tar samma helger, men det ska vi försöka klura ut. Ringer dig ikväll! :) Stora kramar till er från en stolt uppfödare och vän. /Eleonor

  3. Hej igen!

    Det låter himla kul och spännande med Hund Campus! Det är något jag och Electra skulle vilja vara med på. Jag pratade med Sören och han ska som sagt oxå vara med på utbildningen. Det kostar en hel del men det är nog väl investerade pengar tror jag. Du får en hund som får göra nytta och som nog älskar att vara på träningsläger med dig.

    Må så gott

    Lenis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *