Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är slowmotion som är roligast – Livet med dobermann

Det är slowmotion som är roligast

I dag tog jag bilen till klubben och den lilla sjön som ligger i närheten. Vi började med att gå en promenad längs stranden och Iris fick ha på sig GoPro-kameran på ryggen igen.

Hade silvertejpat fast alla lösa delar på selen men det verkar räcka med Iris rörelser för att det ska bli ljud, den har grym ljudupptagning den lilla kameran!

Vi mötte en schäfer i flexikoppel och hans husse längs vägen, då hade jag tyvärr stängt av kameran en stund men Iris fick fortsätta gå lös vid mötet och jag kommenderade henne fot. Det gick utmärkt!

På tillbakavägen när kameran var på igen kom en häst studsandes en bit upp från stranden. Då blev jag lite nervös och tog tag i selen men när jag såg att hon hade sett hästen och inte brydde sig ett skvatt så släppte jag henne igen.

När jag kom hem kollade jag på samtliga 12-13 minuter som jag filmat. Det är helt underbart att se hur ofta kameran faktiskt vänds upp mot mig när hon springer hit och dit. Hon kollar väldigt ofta var jag är.

Istället för att lägga upp allt spring i raketfart la jag upp fyra klipp och två av dem även i slowmotion. Slowmotionklippen är mina favoriter! Öronen, vattnet, hennes rörelser – allt är så coolt!

I ett av klippen kastar jag bollen till Iris och den hamnar i vattnet så hon får simma ut och hämta den. När jag hade kastat bollen och såg att hon var på väg upp ur vattnet igen så började springa. Iris tar död på en myt som jag länge irriterat mig på i filmens värld; hur lång tid det tar det för en dobermann att springa ifatt en springande person.

(Glöm inte att klicka på det lilla hjulet så ni ser filmen i HD-upplösning! Det blir mycket bättre bild då!)

Efter promenaden gick vi upp till klubben och tränade en stund. Det gick bra. Iris slapp selen med kameran för den var så blöt och sandig.

5 svar på ”Det är slowmotion som är roligast”

    1. Det ska bli löjligt kul att sätta fast kameran på en skyddsärm och köra drag med den på! :D

      Sen längtar jag till i sommar när vi ska plaska massor! :yes:

  1. Det är så kul att se hennes öron som studsar, haha! Också roligt att höra att jag inte är den enda som ”småpratar” med hundarna! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *