Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Liten Lina är en stjärna – Livet med dobermann

Liten Lina är en stjärna

Från Skåne har vi nu åkt vidare hem till min mamma som bor i Katrineholm.

Här ligger lilla Lina helst på soffan eller mattan i vardagsrummet och kikar med ett öga på hur lillasyster Iris röjer runt i huset. Alternativt blundar med bägge ögonen och snarkar lite.

quuenlina Lina hamnar liksom lite i bakgrunden då hon inte tar upp samma plats eller stjäl lika mycket uppmärksamhet som Iris. Men när Lina gör en insats då är hon så charmig och gullig att jag nästan blir lite tårögd.

Min syster är också här hos mamma och hälsar på och i går när vi skulle gå och lägga oss sa hon att hon också ville ha en hund i sängen för att det är så mysigt. Det var bara att visa Lina var hon skulle lägga sig i sängen och i morse fick jag rapport om att Lina legat där hela natten och sovit.

Att Iris skulle ha legat i min systers säng hela natten när matte och husse sov på en annan våning.. Inte en chans!

I dag hade min mamma några vänner här. En klunga på 4-5 damer varav en hade sitt barnbarn med sig, en flicka på 11 år. De satt alla och fikade när vi kom hem från en långpromenad med hundarna. Husse tog Iris och gick ner i källaren, jag och Lina gick in i köket och sa hej till gästerna. Lina gick lugnt och fint rakt fram till lilla flickan, satte sig vid hennes stol och la huvudet på sned och lät sig snällt klappas och beundras.

Lilla flickan var ju den enda som hade sin bulle kvar i handen nämligen, Lina är inte född i går. När Lina var säker på att hennes charmoffensiv var i hamn la hon upp en tass i flickans knä. Tyvärr visste flickan att man inte fick mata hundar vid bordet så Linas plan gick inte hela vägen i lås så som hade tänkt, men tusan så söt hon är när hon försöker!

Världens bästa lilla Lina grånäbb! Jag tror att hon hade blivit världens bästa terapihund faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *