Snöröjning del 1

I dag bestämde Camilla och jag att vi skulle köra lite snöröjjning i skog. Kl 10:30 bestämde vi träff på parkering på lämpligt avstånd från skogskanten.

Iris och jag var lite tidiga så Iris värmde upp med höga skutt i snön i väntan på sin vän Tyson.
dec10sne2
Plötsligt dök en luddig kille upp. Kul tyckte Iris och ville brottas i det vita. Den luddiga typens husse dök upp precis när vi börjat klura på om han var en rymling eller ej. Visade sig att snön var så djup att husse inte kunnat hålla samma tempo som vovven sin och hamnat på efterkälken.
dec10sne3
Sen kom han! Mr Tyson med benen fulla av spring. Vi pulsade upp i skogen och hundarna satte av rakt ut i det vita. Lite udda var det då man normalt hör tassarna som trummar mot marken då de kommer kutande. Nu i snön var det helt ljudlöst spring.
dec10sne4
Lite blandade bilder på de bägge snödårarna! Vem har tid att frysa när man plöjjer genom snön i hundra knyck? Inte Iris och Tyson i alla fall! I en timme gick vi i skogen och de hade samma fart hela tiden.
dec10sne5
När vi skulle åka hem såg Iris ut så här. Jag gillar snön i morrhåren och under hakan bäst! Iris gillar snö.
dec10sne1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette