Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Knoppboll – Livet med dobermann

Knoppboll

gummibollbla Iris har fått en ny boll. En knoppboll. Fast Iris är orange och inte tjusigt blå som på bilden. Jag tycker att den ser lite ”rymden” ut!

Iris är väldigt förtjust i bollen. Eftersom den tack vare sina osymetriskt utplacerade knoppar studsar väldigt skojigt och Iris har förstått det går hon och släpper den i golvet hela tiden. Det ser skojigt ut när hon promenerar runt för sig själv och släpper bollen lite då coh då och står och tittar efter den när det studsar iväg.

Vanliga bollar får inte Iris ha själv då de går sönder direkt men den här gummibollen håller! Därför får hon ha den inomhus också. Och eftersom hon får ha den inomhus så har jag tränat med den inomhus. Gömt den och låtit henne leta upp den.

Nu är bollen så stor att den är på tok för lätt att hitta men det går ju att trixa till det lite i alla fall. I går la jag den i en stor plastlåda med lock från IKEA där våra vinterjackor legat under sommaren. Jag la bollen längst ner i lådan under lite andra vintergrejjer och la på locket. Det tog Iris en bra stund att klura ut var den var men desto stoltare blev jag när hon plötsligt började nosa frenetiskt på ena hörnet av lådan/locket, krafsade på lådan, la sig ner och tittade på mig! Det går inte att missta sig när Iris tycker att hon hittar, hennes krafs- och liggamrkering är klockren!

Jag funderar på att skära bort en bit av en av de mindre knopparna så att jag kan börja nyckelhålsgömma. Fast det är synd på de fina knopparna. Måste verkligen lära Iris nosa rätt på ett ämne snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *