Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Soligt, roligt på Gärdet – Livet med dobermann

Soligt, roligt på Gärdet

novg1 Besök på Gärdet i dag. Iris och jag tillsammans med Emelie och lilla Anna.

En massa hundar i vanlig ordning, en och annan häst, några joggare och folk som var ute i solskenet och promenerade.

När vi hade gått till slutet och vände tillbaka igen så mötte vi Linas första matte Emelie och vän. Kul! De var ute och gick med två boxrar och en liten pinne. Vi slog följe och vovvarna hoppade runt under tiden.

Efter Gärdetpromenaden gick vi till Himelska hundar och fikade. Iris var lite skällig på några av de större hundarna som var där och fikade men ignorerade de små helt. Det är märkligt men trevligt att vara där. Hundarna knatar runt som de vill och en del gäster kissar på golvet…

Jag var nöjd med Iris i dag också för att hon skötte sig bra när vi fick head on möte med en stor häst och lyssnade när jag sa åt henne att inte jaga de tio-femton helt orädda kråkorna som satt i en klunga i gräset. I vanlig ordning tog jag lite bilder också.
novg11

Vy bort mot lilla sportgärdet. Blandade hundar springer runt! Typisk syn på Gärdet.
novg3

Liten Anna tittar på allt och alla med sina för dagen vältejpade öron
novg2

Anna och Iris säger hej till en söt fransk bulldog
novg5

En dobermann hittade vi också! En hund från Jean Darks H-kull. Hon hade tappat sin svans och var väldigt välmusklad.
novg4

Iris möte med boxer/pinne-ligan. Full rulle.
novg6
novg7
novg8
Boxerbad. Ju fler jag möter desto mer gillar jag dem. Glada vovvar med fart!

Hela ligan i en vattenpöl, alla vovvarna tyckte det var bra att dricka av vattnet. Blir Iris magsjuk så vet jag varför nu.
novg12

Iris lyckades locka med sig en stor Grand Danois till oss. Den var roligt prickig!
novg10

En liten söt vit, välfriserad med vacker blå kappa. Väldigt tjusig.
novg14

Emelie sorterar hundar, det kan ha varit någon som var lite överintresserad av Annas rumpa…
novg9

Gänget möter ny kompis
novg13

Väl hemma igen var jag och Iris jättetrötta men vi orkade ta Lina på en långis ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *