Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Den lilla rutan – Livet med dobermann

Den lilla rutan

I dag var vi på klubben och tränade. Husse följde med och han tränade Lina och jag tränade Iris. Jätteroligt!

Vi började med att lägga Lina och Iris på den deras andra gemensamma platsliggning på två dagar. I går låg de en minut, i dag låg de en minut. I dag fick vi en bra störning av en golden som gick förbi på stigen bakom husse och mattes ryggar och bägge hundarna hade giraffnackar men låg kvar.

Iris fick träna rutan i dag. Det går både bra och dåligt kan man säga. Det som jag är nöjd med är att Iris har bra fart in i rutan. Jag är även nöjd med att Iris står still och bra efter kommando stå. Har jag inte sagt något så ändrar hon position själv efter bara några sekunder och försöker tills det blir rätt.

Det som jag inte är så glad över är att hon fortfarande, särskilt på lite längre avstånd, fortfarande rundar en kon för att svänga in i rutan.

Videokameran var med i dag och jag fick en rejält lång film på vår träning. Klippte ihop en kortare variant där man kan se hur Iris springer in fel sista gången. Med hjälp av husse så började vi träna bort det i dag och nu kommer vi att köra på kortare avstånd tills det att hon springer rätt 100% av gångerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *