Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Träningskompis Tyson är tillbaka – Livet med dobermann

Träningskompis Tyson är tillbaka

Häromdagen så var jag och Iris och tränade med Camilla och hennes Tyson på BK. Det var typ tusen år sedan då Camilla varit höggravid och nu fått en bebis.

Den senaste tiden har vi tränat mest själva då Emelie och Expo inte tränar på samma sätt längre och lilla Anna dessutom kommit med i bilden. Samtidigt som Camilla varit rund som sagt.

Därför var det buskul att äntligen vara två som tränade igen! Tyson var så i gasen och man riktigt såg hur sugen han var på att träna. Duktig var han också! Han sprang rätt in i rutan och ställde sig mitt i på första försöket tror jag minsann!
tysi1
En liten hane modell ludd kom springades rätt mot honom över planen när han tränade också. Tyson nosade på den lille men kom direkt när Camilla kallade på honom. Duktig Tyson!

Iris och jag tränade lite icke organiserat på några blandade lydnadsmoment. Eftersom Camilla hade ställt upp en ruta så testade vi på den och Iris springer fortfarande in från sidan i rutan. Tror vi ska ägna oss lite åt den där rutan nu ett tag faktiskt. Vi har apporterat så mycket nu den sista tiden att vi behöver något nytt att pyssla med känner jag.
tysi3

När vi tränat en stund körde vi bort med bilarna och stannade vid stranden. Där var det fritt på folk och andra hundar vi gick en liten sväng så Iris och Tyson fick sträcka ut och busa. Uppskattat!
tysi2

En stor pinne hittade de och de hängde lite i varsin ände av den. Iris ville helst ha pinnen för sig själv…
tysi4
Snyggvovvarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *