Träningskompis Tyson är tillbaka

Häromdagen så var jag och Iris och tränade med Camilla och hennes Tyson på BK. Det var typ tusen år sedan då Camilla varit höggravid och nu fått en bebis.

Den senaste tiden har vi tränat mest själva då Emelie och Expo inte tränar på samma sätt längre och lilla Anna dessutom kommit med i bilden. Samtidigt som Camilla varit rund som sagt.

Därför var det buskul att äntligen vara två som tränade igen! Tyson var så i gasen och man riktigt såg hur sugen han var på att träna. Duktig var han också! Han sprang rätt in i rutan och ställde sig mitt i på första försöket tror jag minsann!
tysi1
En liten hane modell ludd kom springades rätt mot honom över planen när han tränade också. Tyson nosade på den lille men kom direkt när Camilla kallade på honom. Duktig Tyson!

Iris och jag tränade lite icke organiserat på några blandade lydnadsmoment. Eftersom Camilla hade ställt upp en ruta så testade vi på den och Iris springer fortfarande in från sidan i rutan. Tror vi ska ägna oss lite åt den där rutan nu ett tag faktiskt. Vi har apporterat så mycket nu den sista tiden att vi behöver något nytt att pyssla med känner jag.
tysi3

När vi tränat en stund körde vi bort med bilarna och stannade vid stranden. Där var det fritt på folk och andra hundar vi gick en liten sväng så Iris och Tyson fick sträcka ut och busa. Uppskattat!
tysi2

En stor pinne hittade de och de hängde lite i varsin ände av den. Iris ville helst ha pinnen för sig själv…
tysi4
Snyggvovvarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette