Fullt upp!

Den senaste tiden har vi gjort så mycket saker att jag knappt hinner med att blogga om allt! Kul och jag är helt slut varje kväll när jag ska sova, somnar som en stock! Det är är skönt tycker jag.

I dag träffade vi Tyson och Camilla för lite lydnadsträning. Nu kommer vi nog inte spåra mer tillsammans innan bebisen kommer men det går precis lika bra med lydnad!
itl1
Först varvade jag träning med med Lina och Iris och sen körde vi en platsliggning med alla tre vovvarna. Husse var med så han fick ta Lina och jag Iris. Flickorna låg på varsin sida av Tyson. Lina och Tyson körde som man ska i lydnadsklass två med dolda förare som var borta en bra stund. Lina låg så fint på sin kant, hennes första plats med dold förare faktiskt! Iris låg också jättefint men var så upptagen med att titta efter husse och Camilla att jag tror hon glömde bort allt annat.
itl2
Till sist blev det lite fritt spring för dem alla tre och de hade det som vanligt väldigt kul tillsammans!

lti3 Efter lydnadsdaten så åkte vi hem och tog det lugnt i några timmar innan det var dags för mig och Iris att åka till Enköping och Ronnie-träning.

Iris kom i håg vad som hade lönat sig när vi tränade i tisdags och redan vid första bettet i kudden märktes det skillnad. Kul!

Iris skällde till på Vonkan som var där och tränade med sina vovvar. Bara därför fick Iris köra en tandvisning för Vonkan. Bra träning då jag inte ens minns när Vonkan och Iris träffades senast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette