Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Stranden, skogen, ängen och nya bilen – Livet med dobermann

Stranden, skogen, ängen och nya bilen

Jag jobbar natt hela helgen och som tur är så är husse hemma. Därför har jag slappat och sovit ut under dagarna när han har haft hand om och rastat hundarna. Skönt, men samtidigt blir jag rastlös när jag inte är ute och rör på mig som jag brukar.

Så när husse sa att han skulle ut och orientera(!) i dag så följde jag och Iris med i bilen och passade på att gå en promenad vid vattnet/skogen/ängen under tiden som husse och hans kompis kompassade sig. Iris sprang fram och tillbaka och jag knatade efter kan man säga. Det är så skönt att gå med Iris då jag litar på henne på ett helt annat sätt än Lina och hennes jaktintresse och jag vet att jag tjatar om det men det går verkligen inte jämföra!

Iris hade örnkoll på alla andra som rörde sig i skogen, allt från hästar till svampplockare men hon lämnar mig inte. Mycket bekvämt! Några letaövningar körde vi också för att få den lilla hundnosen att träna samtidigt som benen fick springa.

När vi gått vår lilla runda så fick Iris posera vid nya bilen. Jag är löjligt nöjd med bilen kan jag säga! Tyvärr har inte dubbelburen som vi beställde kommit ännu så just nu har vi tillfälligt ställt in en vanlig bur på tvären men när dubbelburen kommer… Hurra då ska vi brumma runt!
bila1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *