Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Prideparaden 2010 – Livet med dobermann

Prideparaden 2010

I dag var det dags för Prideparaden att liva upp Stockholms gator. Förra året var Iris och jag vid Kungsträdgården och kollade på tåget i det värsta folkmyllret. I år fick bägge vovvarna följa med och därför valde vi en lite mindre folktät plats. Vi åkte till Karlaplan och gick därifrån ner till Strandvägen och stod precis där allén slutar, ca 100 m från Djurgårdsbron.

Innan man ska titta på paraden, som kan vara lite stökig, så får man lite vadd i öronen om man är hund.
pride10.5

Allvar i pridetåget. Att bo i ett land där man inte kan visa sin sexualitet öppet utan att riskera straff och i värsta fall dödsstraff! Hjälp! Det gjorde mig ledsen men samtidigt stolt över Sverige.
pride10.1

Den banderoll, som precis som förra året, fick mest applåder när den dök upp. Den gjorde mig glad!
pride10.2

Jag tror att Lina och Iris skulle kunna hitta några kompisar att byta halsband med i det här gänget…
pride10.11

Iris kollar in en av de mest högljudda grupperna, de hade en massa trummor med sig. Har ingen aning om vilka de var. Iris fick stå i en lyktstolpe för att jag skulle kunna fota lite.
pride10.3

Lina tyckte att paraden var lite jobbig i början, men sen la hon sig bara ner och kollade. Däremot passade hon på att skälla ut alla vovvar som gick förbi hennes nos. (Det var rätt många.)
pride10.4

pride10.10 Rätt många vovvar med i tåget också. Här en kuperad Grand Danois med grön NoaksArk-tröjja på sig.

Eftersom jag hade två vovvar med mig så blev det att jag stod lite i bakgrunden med dem tills det jag väntade på skulle komma. Såg nämligen i morse att SKK skulle delta i paraden i år! Kul!

När SKK kom så lämnade jag hundarna bakom mig och gick fram och fotade. Det var jag inte ensam om, det var så många som ville fota dogsen att de fick stanna till så att alla fotograferna skulle få plats att ta bild. Inte så konstigt, pudlar är väldigt värdiga pridetågare!
pride10.7

pride10.6

Nedanstående bild är ett montage på några av de fina SKK-hundarna som gick med i tåget.
pride10.8
…och så ser ni att det är en westie som sitter och ser uttråkad ut där på trottoaren va?
pride10.9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *