Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Total förvirring – Livet med dobermann

Total förvirring

3mars13.2 Jag har jobbat natt i helgen och är trött och förvirrad. Vad är det för dag, vad är det för datum, vad händer i morgon? Jag har noll koll på allt.

När jag sover drömmer jag ofta om Lina och det känns lika verkligt varje gång, den där lilla stunden innan man är helt vaken så lever jag fortfarande kvar i drömmen övertygad om att Lina finns kvar.

Husse har rastat Iris i dag under tiden jag sov men ändå är hon också väldigt rastlös. Lek med mig, var är min boll, jag vill ha en annan boll, kan vi inte leka med frippan, ska jag få mat nu? Iris har inte legat still många sekunder i dag utan beter sig som hon varit instängd i evigeheter.

Jag var tvungen att fråga husse i dag Är inte Iris annorlunda än hon brukar? men han sa nej. Vilket i sin tur gjorde mig än mer förvirrad, brukar hon vara så här?!

Jag längtar efter överblick och ordning. Vädret, träningen, kalendern, sömnen, hunden, resorna, planerna, allt.

I morgon är det måndag och jag längtar faktiskt. Redan i morgon kommer en av alla frågor som snurrar i mitt huvud få svar. Sen är de väl bara att börja bocka av sakerna på listan och hoppas på att förvirringen blir ordning.

2 svar på ”Total förvirring”

  1. Vet exakt vad du menar med drömmarna. Riktigt bitterljuva, jag behåller dem gärna även om dem klyver mig inombords.

    Du kommer nog få ordning på vardagen snart, tids nog.
    Och samma tanke har slagit mig med min hund, ”är hon såhär?”
    Och jag tror faktiskt inte hon var exakt likadan innan ;) Då hade hon en annan att välla ialf lite energi med :) Trevlig vecka på dig/er!

    1. Jag gillar dem på något konstigt vänster. Det håller Lina ”levande” om ändå för bara en kort sekund.

      Och tack, vardagen är redan mer ordning och reda och förvirringen har släppt (tillfälligt i alla fall) ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *