I dag är det fredag!

För några dagar sedan fick jag sms av Nemos husse Fabian som frågade om vi skulle ses och träna på fredag. I går (torsdag) ringde Fabian och frågade vad jag gjorde och när jag svarade ”inget” så sa han va bra, då kommer Nemo och jag hem till er nu. Ok.

Väl framme sprang Iris och Nemo runt som de brukar och Fabian och jag pratade hund som vi brukar. Efter en stund bestämde vi oss för att leka lite med ärmen och bitkudden här på tomten. När det var Nemos tur att bitas fick Iris gå in i huset, hon kan inte bara titta på när det är sådana övningar på gång.

Efter det tog vi våra hundar och lämnade tomten och gick ner på ängen här i närheten. Körde uppletande i det gula gräset, jag vallade av en rätt så stor ruta och la ut fyra saker till hundarna.

Iris fick börja och när hon hade kommit in med tre av dem tyckte jag att det gick så himla bra att jag lät den fjärde grejjen ligga kvar i gräset och slutade där. La ut sakerna igen till Nemo och sen satt Iris och jag i solen och tittade på honom när han sprang runt och letade på ängen. Det var precis så varmt och skönt som det ser ut att vara!
14mars142
14mars143

Nemo hämtde in nästan alla sakerna och Iris fick göra ett sista uppletande i full fart. Hon hittade det som låg kvar ute i gräset och sedan såg båda hundarna ut så här;
14mars141

Vi återvände till tomten och hundarna sprang lite hit och dit som de brukar. Det finns ingen hejd i Nemos ben och Iris hakar på eller viglar upp. Oavsett så är det alltid full fart.

Och ja, Fabian hade frågat om vi skulle ses och träna på fredag men han menade torsdag. Det är skönt när det inte bara är jag som är förvirrad ibland men det löser sig lika bra ändå. Vi tog dagens träning i går helt enkelt.

3 svar på ”I dag är det fredag!”

  1. Härligt med vår nere hos er! Var på jobb i Malmö i veckan och våren har kommit lite längre än i Stockholm. Idag blev det dock väldigt bra hundträning i soligt och lagom kallt väder. Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette