Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Inhägnadsträning? – Livet med dobermann

Inhägnadsträning?

I helgen, närmare bestämt i lördags hämtade jag upp Sara och Plexus i Lund och så åkte vi till Hörby och Marina och Kent på Ruckelbo.

15mars14 Vi var många som samlades där och även om det var lite blåsigt och kallt så kändes det varmt ändå. Det blir så när man blir glad och träffar en massa andra vovvar. Jag får det till att det var 10 dobermann på plats om jag inte räknar fel…

Först gick vi på promenad och sen gjorde alla vad de ville. Jag tror några tränade nere på planen, några satte sig och fikade, Sara och jag testade en skojig övning med våra hundar som vi inte prövat på förut. (Kallade de den för ”inhägnadsträning” månne?) Oavsett så var syftet med övningen att få hunden att tänka till och både Iris och Plexus fick pröva på samt att kikade vi på några av de andra hundarna som gjorde samma sak. Jätteroligt och väldigt nyttigt för Plexus.

Som bonus kom I-B dit och henne har jag bara träffat som hastigast förut, aldrig lyssnat på henne eller varit med när hon varit med hundarna. Nu var det hon som höll i övningarna och det var jätteintressant.

Det är kul att vara på Ruckelbo, man känner sig alltid välkommen där och stämningen är alltid bra. Önskar att alla dobermannägare fick sig ett besök där.

Tyvärr kunde inte Sara och jag stanna där så länge som vi hade velat då jag var tvungen att åka hem då jag skulle jobba natt men jag tror att vi båda var väldigt nöjda med besöket. Ja, hundarna också.

4 svar på ”Inhägnadsträning?”

  1. Haha, givetvis är det min hund som är mest crazy på bilden ;)

    Det var supertrevligt och jag håller med om allt du skrev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *