Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skönt ointresse från alla! – Livet med dobermann

Skönt ointresse från alla!

I går när Iris och jag var ute i det ljuvliga solskenet på tomten och fixade lite (jag krattade, Iris bar runt på en boll och höll uppsikt över gatan) så passade våra gulliga grannar också på att vara ute i det fina vädret.

Sm jag berättade för några dagar sedan så har de nu blivit med hund och jag har varit lite orolig över hur staketsämjan ska gå mellan stor och liten. Iris och lille Eddie har gått på två promenader tillsammans och det har gått jättebra men jag vet ju att Iris kan hoppa över staketet och få en del infall ibland…

Mycket riktigt blev Iris väldigt uppspelt när han dök upp där på andra sidan igår. Jag sulade faktiskt iväg min kratta åt hennes håll samtidigt som jag sa nej och det räckte precis lagom. Både Iris och Eddie (som enligt uppgift också hade gått igång lite) blev genast tysta och skötsamma.

Sen fortsatte det bara så! Visade sig att lille grannen mest gillar att sitta still och sola. Intresset var noll och intet från båda hundarnas håll. Han kunde inte bry sig mindre om att Iris sprang runt och lekte med boll. Hon kunde inte bry sig mindre om att han satt där och gjorde inget.

Det var nästan så jag trodde att Iris hade glömt honom, inte såg honom! Jag lockade på honom och bad Iris komma samtidigt. Men de försökte inte ens nosa på varandra. Det är så skönt att det visade sig vara så enkelt och okomplicerat! Hoppas att det fortsätter så, i evighet!

Kolla minen på den lille soldyrkaren, han är så gullig!!
21mars14
Lina och Eddie hade kunnat ligga bredvid varandra och solat hela dagarna, han är en kille som hade fallit henne i smaken kan jag säga! På ett icke äta-upp-varandra-vis.

5 svar på ”Skönt ointresse från alla!”

  1. Men åh vilken liten sötnos. Älskar hans min. Och hur man nästan ser hur han höjer huvudet mot solen på den högra översta bilden. Kul att det funkar så bra med voffsingarna :)

  2. Hej!
    Du skrev förut om ett gäng läckra tavlor du köpt! Försöker leta på bloggen men hittar dom inte!
    Om jag inte minns helt fel så var det en tax i olika utföranden, lite svårt att förklara, hoppas du vet vad jag menar! :-)
    Ha det bra!
    //Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *