Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Saknar du mig också? – Livet med dobermann

Saknar du mig också?

Hej min lilla Iris!

Hur mår du där hemma? Saknar du mig?

Jag saknar dig och varje gång jag ser en hund så tänker jag på dig. Fast vi har mest sett små hundar här i Paris men i dag såg vi äntligen en dobermann!

Jag gick fram till matten och berättade att både Emelie och jag hade varsin hund där hemma och att vi längtade efter er! Den snälla franska damen berättade om sin hund, hur gammal hon var och lite sånt. Det var skönt att klappa en stund på en likadan som du!

Emelie och jag har hittat massor med ställen där vi tror att Anna och du skulle trivas med att hoppa runt och springa.  Det finns t ex massor med fontäner där du hade älskat att simma och leka.

Husse har berättat att Anna och du leker massor där hemma, det låter som att du har kul med din bästis!

I dag googlade jag hundbutiker här i Paris och hittade några som jag prickat in på min turistkarta. I morgon ska vi gå förbi dem och jag ska se om jag hittar en bra present till dig. (Säg inget till husse, han tycker redan att du har alla leksaker och halsband du  behöver.)

Vi ses om några dagar Iris!

Puss och kram!
Matte

2 svar på ”Saknar du mig också?”

  1. Hej Matte!

    Anna och jag har det bra här hemma! Även om vi längtar efter dig och Emelie så tar Husse otroligt väl hand om oss. Han matar oss, ger oss ben och går med oss på långa promenader.

    Men vet du Matte, sen blir han tråkig. Han påstår att det måste dammsugas, diskas, städas och lagas mat också. Du vet, sådant som han gör även när du är hemma? Tur att jag har Anna att leka med då.

    I eftermiddags tittade jag igenom alla leksaker, kamptrasor, bollar, freesbees, koppel, halsband, pipisar, filtar, bitärmar och alla andra grejer jag har fått av dig genom åren. Och vet du, du behöver faktiskt inte ta med fler saker hem till mig! Det är helt säkert! Mitt materiella liv är i det närmaste perfekt!

    Det enda jag längtar efter just nu är dig Matte.

    /Iris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *