Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Stå för dina brott Iris – Livet med dobermann

Stå för dina brott Iris

Det här är något jag bloggat om förut och som snuddar vid ämnet huruvida en hund vet att den gjort fel eller inte. Jag hävdar med bestämdhet att Iris har rätt bra koll på ämnet och det är fasen lika kul varje gång också.

Som när jag kom hem från affären och öppnade ytterdörren och Iris skuttade ut lika glad som alltid. Sen följde hon med mig in, lika glad som alltid.

I samma ögonblick som jag svängde vänster in mot köket så försvann Iris däremot jättefort upp för trappan! Det vill säga samtidigt som jag såg att decilitermåttet som jag använt när jag gjort pannkakor tidigare på dagen låg på golvet.

13april141

Lockade på Iris men hon kom inte. Ropade på henne men nope, hon var kvar på övervåningen. Började gå upp för trappan och där stod Iris och kikade ner på mig genom räcket.
13april142

Vände ner för trappan och loackade på henne igen. Nu kom hon men stannade i trappan och vägrade gå längre. Där stod hon och kollade på mig. Jag kan verkligen inte göra annat än att skratta åt henne, hon är expert på att begå brottet men riktigt dålig på att stå för dem.
13april143

7 svar på ”Stå för dina brott Iris”

    1. Det lustiga är ju att jag kan bli hur arg som helst på Iris och hon bara struttar på med svansen uppe som om inget hänt två sekunder senare.

      Men detta är tydligen något helt annat även om det var länge sedan som någon gjorde något annat i det här huset än att skratta åt henne när hon tjuvar sig!

  1. Hahaha! Precis så där gör Scooby också *fniss*
    Känner så väl igen det där huvudet som tittar ner på en :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *