Han är lite roligare nu

Plötsligt har det blivit näst intill sommar och det är verkligen så ljuvligt! Just nu har jag en del saker att göra för dobermannklubben som har tagit en massa timmar (fler timmar blir det) plus att jag jobbat ett gäng nätter med kort varsel, då är det guld att man när man väl är ledig kan var ute och njuta! Stort minus dock för att jag inte hunnit blogga, hehe.

I går tillbringade Iris och jag några timmar med Nemo och hans husse. Vi åkte till havet och vadade i vår favvovik. Fast det blåste och vattnet var lite svalare än sist så var det ändå somrigt!

Båda hundarna sprang och plaskade mycket och länge. Gjorde en liten instagramsnutt till film som jag tror att man kan kika på här. Nemo älskar att springa efter Iris och Iris älskar att tala om för honom att han inte får komma för nära eller först fram till leksaken.
30april141

Efter stranden åkte vi hem och hängde lite hemma i trädgården. Egentligen är det helt missvisande att fota dem liggandes bredvid varandra då det är jag som placerat ut dem med kommando men annars blir det ju alltid minst en hundrumpa eller någon som springer ur bild!
30april143

Nemo ville helst snegla på Iris hela tiden och efter en stund började han skälla när jag fotade.
30april144

Iris vill ju sällan eller aldrig leka med Nemo men nu de sista två gångerna har han faktiskt varit lite kul. Det har säkert lite att göra med att Lina är borta så att Iris nu inte har någon egen kompis i närheten alltid. Plus att jag plockade bort alla andra leksaker som de annars kunde roa sig med. Även om Iris tröttnar fort på Nemo så blev det i alla fall lite bus och lek och Iris jagade Nemo till hans stora lycka.
30april142

Nemo brukar i vanliga fall springa runt Iris i förhoppning att hon ska leka med honom men efter allt springet i havet så nöjde han sig faktiskt med att ligga ner och hoppas istället.
30april145

2 svar på ”Han är lite roligare nu”

  1. Kan inte hjälpa att undra hur inte alla människor ÄLSKAR dessa fantastiska hundar. Bara i dessa bilder får man se deras enorma fördelar.. Vackra, starka, roliga, clowniga, lydiga osv. Jag bara ler och ler när jag tittar på dem. Har alltid (sedan jag var tillräckligt gammal för att bilda mig egen uppfattning och inta kunskap) velat ha dobermann, har endast ägt dobermann och kommer nog alltid att göra Smile
    superfina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette