Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hemma och kramar på hunden – Livet med dobermann

Hemma och kramar på hunden

I går när allt var över hade jag ont i huvudet. Jag gick runt och såg till att säga hejdå till alla svenskarna innan jag lufsade tillbaka till hotellet. Bloggade och la upp så många bilder som jag orkade på bloggen innan jag gick och la mig en bra stund på golvet i mitt badrum på hotellet och väntade på att jag skulle kräkas av huvudvärken.

Tack och lov gick resan hem i dag jättesmidigt och dagens höjdpunkt var när jag möttes upp av Iris och husse på stationen efter att ha tagit tåget över Öresundsbron från Kastrup.

Så skönt att vara hemma hos dem igen. Så skönt att bara ligga på sängen och krama på sin hund. Hoppas att alla som var nere i Slovakien nu är hemma och kan göra samma sak, ta det lugnt en liten stund bara. Jag behövde det och jag har inte ens tävlat, jag har ju bara hejat!

Iris och jag har legat på sängen och slappat jättelänge. Husse säger att hon blev helt lugn när jag kom hem och jag väljer att tro honom, jag blir lugn av Iris också.

Nu ska jag somna med mina bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *