Grannbarnen, chihuahuan och havet!

Det går liksom inte att låta bli att åka till havet nu när det är så fint väder. I går frågade jag grannbarnen och deras mamma om de ville följa med också och det vill de! Deras lille chihuahua Eddie hängde också på. Sist men inte minst fick GoPro-kameran inte helt otippat också följa med, detta var jag ju bara tvungen att fota och filma.

Iris hade sin nya flytväst från Hurtta på sig, otroligt fin och färgglad och kanske bäst av allt; den matchade en viss baddräkt med jordgubbar på!
4juli142

Iris gillade att det var så många som kunde tänka sig att kasta frippa till henne. Lille Eddie gillade att någon bar honom så han slapp simma.
4juli141

När flickorna gjorde sandtårta var Iris till en början nyfiken på baket men sen tyckte hon att vi borde kasta frisbeen några gånger till istället.
14juli143
14juli144

Sist men inte minst så ville mina kära lilla granne visa att det inte bara var Iris som simmade som en säl genom vattnet, hon kunde ju också! Jag fotade den lilla sjöjungfrun.
4juli146

4juli145

Ytterligare en film blev det också, jag tröttnar aldrig på att göra dem…

2 svar på ”Grannbarnen, chihuahuan och havet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette