Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nyopererad, varm och skendräktig – Livet med dobermann

Nyopererad, varm och skendräktig

20juli141 Denna morgon försökte jag sova till nio då jag ska jobba natt och Iris tog bara en snabb runda ut med husse för att kissa sedan återvände hon varm och blåsig till sängen och gjorde mig sällskap där.

Kombinationen varm hund i sängen när det är varmt ute bidde så här! Den där tungan var varm och mjuk och Iris låg kvar där rätt länge.

20juli142 Annars tycker jag faktiskt inte att kombinationen nyopererad hund som även är skendräktig precis just nu och den här värmen är en helt optimal.

Om inte annat är det svårtolkat. Jag vet inte om Iris vill gå och lägga sig och vila för att hon är varm, har ont eller för att hon vill leka mamma-valp i korgen.

Tanden har blivit mindre mosig i tandköttet runt operationssåret och allt ser nu bara lätt äckligt gulgrönt ut. Jag hoppas att det är bra, jag vet inget om hur munnar ska se ut när de läker.

Ett svar på ”Nyopererad, varm och skendräktig”

  1. Har du möjlighet att maila den där tandbilden till veterinären?
    Jag har inte så stor erfarenhet av tänder men det där ser inte helt ok ut. Och ddin beskrivning om gulgrönt låter inte heller helt bra.
    Hoppas jag har helt fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *