Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Igelkottarna och Iris – Livet med dobermann

Igelkottarna och Iris

Av någon outgrundlig anledning så gillar igelkottar vår tomt och använder den ofta och gärna till att gå små promenader.

Lina blev vild när hon såg eller hittade en kotte, hon försökte bita dem och fick flera gånger hål i läppen av taggarna. Hade hon väl hittat eller fått tag på en igelkott så gick det inte att få henne att sluta bry sig efteråt.

Iris, ja hon är expert på att både hitta och se dem men hon försöker inte bita i dem. Hon verkar mer tycka att det är kul att bråka med dem och springer fram och börjar gräva runt dem. Och kanske viktigast av allt, det räcker att säga till henne så slutar hon.

Just nu hittar hon nästan en om dagen och i dag när vi var ute på tomten sprang hon ner till ett hörn vid staketet och började gräva och jag fattade direkt att hon hittat en igelkott. Ropade på henne, tog upp telefonen och började filma. Mycket riktigt låg där en ihoprullad kotte där Iris precis varit. Jag räddade kotten och la honom på andra sidan staketet. Iris såg lite olycklig ut att jag flyttade på ”leksaken” och pep lite när det tydligen bara var jag som fick peta på honom och inte hon.

Det tycker jag är bra med Iris, hon lyssnar på ett helt annat sätt än Lina någonsin gjorde fast Iris är ungefär ett ton mer av allt än Lina var.

4 svar på ”Igelkottarna och Iris”

  1. Vega lbir VANSINNIG på kottar!
    Innan fick vi bära in henne för det gick inte att få kontakt med henne.. Hon skäller /skriker på dom och nu mera apporterar hon även dom :( Hon håller dock försiktigt (än så länge)

  2. Nej, vad roligt att se ”vardagsvideos” från er! Tror aldrig jag sett det på din blogg förut :) Gullig Iris är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *