Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En liten gul väst på badutflykt – Livet med dobermann

En liten gul väst på badutflykt

Även i dag åkte vi på badutflykt med Camilla och Tyson! Ännu roligare i dag då de även hade med sig husse och lillmatte, hela fina famlijen med andra ord!

Vände upp och ner på hela lägenheten för att hitta flytvästen innan vi skulle åka och till slut fann jag den. Lilla Lina kunde med andra ord börja lektion ett på sin simskola. Själva lektionen fastande inte på film men lite annat gjorde. Min lilla säl Iris som är helt vild i vatten t.ex.

Tillbaka till den lilla gula västen: Det var vad vi kan kalla en ofrivillig simlektion och hon fattade rätt fort vad det var som var på gång. Men jag tog med henne ut en bit, hon sprattlade sitt dobermannsprattel och sen lät jag henne sprattla in till stranden igen. Slut på lektionen.

Målet är ju inte att Lina ska lära sig simma och älska det, det tror jag är för sent. Målet är att hon ska vara bekant med känslan av att inte bottna utifall att hon råkar trilla av en brygga eller så någon vacker dag.

Bilder tog jag ju också, de hamnade i ett litet album här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *