Kennelbesök

Idag var vi och hälsade på hemma hos Linas kennel. Lina var glad att träffa familjen och hundarna Venus och Flisan. Lina verkade även leta efter sin mamma Tiara.

Just nu bor ju även 14 små valpar som hunnit bli lite mer än en månad gamla på kenneln. De var så söta, mulliga och gulliga! Tultade runt och sov lite om vartannat. När de sov (oftast i en enda stor hög) låg de och sprattlade lite i sömnen. De hade sylvassa små tänder och jag förstår inte för ett ögonblick hur mamma Alice kunde stå där så snällt när de ville ha mjölk hela gänget!

Lina nosade på valparna väldigt fint och försiktigt. Jag undrar om hon vill bli mamma någon gång i framtiden? Små mini-Lina.

Förutom att leka med alla vovvarna så var gick vi även och hälsade på hos hästarna. Magnus, citykid som han är, tyckte det var jättekul att klappa mjuka mular. Vi tog helt otroligt mycket bilder, klicka här för att se en bråkdel av dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette