Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Jag får inte guppa ifred – Livet med dobermann

Jag får inte guppa ifred

Vad gör man då när en tävling gått dåligt och det är varmt ute? Jo, man åker till Ica och köper något gott att äta och passar även på att inhandla en liten uppblåsbar gummibåt.

Väl hemma äter man sin goda mat och sen blåser man upp lilla grejjen, stoppar den i poolen och själv lägger man sig i den och guppar runt i den blekta barnpoolen. Allt utan den minsta tanke på hundträning!

Nu lyckades jag väl inte helt slå bort tankar på hund ur huvudet men även om jag hade lyckats så hade Iris sett till att det inte gick ändå.

Med jämna mellanrum var hon snäll nog att komma och påminna mig om att hon fanns! Från början var jag och min tröja rätt torr men det ordnade snabbt upp sig, Iris blötte ner hela mig och halva altanen.

Förutom att pussas så försökte hon bita i och smaka lite på min lilla uppblåsta grej men det fick hon inte! Tror ändå att lilla gummibåtens dagar är räknade…

12 svar på ”Jag får inte guppa ifred”

  1. Härligt med pool, jag tror jag kommer behöva låna Gordons pool sen med.. :)

    Förresten, igår skulle du varit hos mej och sett hur Gordon var. Har skrivit om det i mitt senaste blogginlägg.. Skäll bara sådär, utan nån anledning, eller, Gordon har ju säkert en anledning, men jag förstår inte. Han bara ligger ner och chillar, men ska skälla också..
    Så har han hållt på inne i huset med när vi pratat och grejat, bara stått och skällt. Och han slutar inte, säger jag till honom eller bara rör honom lite så börjar han så med munnen och ”bitandet” som han gjorde liiiite hos dej.

    1. Gordon måste lära sig att vara tyst när det är matte som pratar! Bushund!

      Neja honom verkar ju inte vara ett alternativ..

      1. Kan du inte ta honom i halsbandet och bara ta ut honom ur rummet då? Så att han blir lite utvisad när han håller på så?

      2. Alternativt köra ett kommando. Jag har lärt Iris att svimma, då ska hon ju lägga sig på sidan och ligga still så. Då får han ju en uppgift liksom.

      1. Nej precis, nej funkar inte :P
        När jag försöker ta i honom börjar han nafsa efter mej sådär som han gör.. Och han håller på med det här skällandet när han är ute. Låg lugnt och fint i skuggan medan vi stod ca 3 m bort och grillade…men, skällde, heela tiden :P

        Sitt eller ligg brukar jag säga till honom, men han fortsätter greja :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *