Vi ska hämta er nu!

Efter att ha firat jul här hemma kom så äntligen dagen då det var dags att åka tillbaka till Tyskland och hämta hem den bästa julklappen. När vi kom fram var det fyra valpar kvar av kullens nio.
28dec141
Det var full fart på de tre flickorna och den siste lille killen!
28dec142
28dec143
Vår valp, lilla fröken orange, hade utvecklats till en liten piraya sedan vi såg henne senast. Efter mycket om och men har vi nu bestämt oss för att kalla henne Sally.
28dec144

Nu hämtade vi ju inte bara en utan två valpar och när valparna varit ute tillsammans en sista gång var det bara de två blivande svenskorna som var ute tillsammans.
28dec146
De två fröknarna som vi tog med i bilen hem till Sverige, Sally och Asta.
28dec145

Innan vi åkte fick flickorna många kramar och pussar av uppfödaren.
28dec147

2 svar på ”Vi ska hämta er nu!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette