Små pirayor!

Två små söta systrar upptäcker nu saker tillsammans och är så sockersöta som man bara kan vara när man är liten och allt är nytt.
30dec143
När de inte är på upptäcksfärd eller leker med varandra så sover de sött tillsammans.
30dec144
Gärna på varandra ska de ligga också.
30dec20141
Nedan lilla sötnosen Asta som ligger och funderar på livet.
30dec20142

Sen busar de med varandra också. Brottas. Bits. Rivs. Ibland är de som små pirayor!
30dec145
30dec146
30dec147
Full rulle, precis som det ska vara!
30dec148

5 svar på ”Små pirayor!”

  1. Så söta att man dör Smile Har ni hämtat hem lilla Asta oxå till en annan valpköpare i Sverige som ska hämta henne, för ni skulle bara ha en eller har jag missförstått? Mysigt med två systrar annars Smile

    1. Asta är Emelies hund.

      Emelie som i min vän som tidigare hade hundarna Expo och Anna och som bloggade om sitt dobermannliv på bloggen mlie.se

      1. Aha! Vad kul! Grin roligt att ni har två systrar nu då Smile hoppas iris kommer uppskatta dem båda lika mycket som hon gjorde med Anna Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette