Brottning, spring och morr

När systrarna Sally och Asta nu träffade varandra i några dagar hade de inte setts på cirka sex veckor. Skulle de känna igen varandra?

När vi möttes på stationen blev Asta glad och Sally rädd. Oklart om de kom ihåg varandra med andra ord.

Väl hemma började flickorna brottas och leka och de parkerade under vardagsrumsbordet. Ett konstant smällande i bordsskivan under resten av den kvällen.
22feb151

Leken, brottningen, springandet, betten blev bara vildare och vildare och snart stod Asta där med konstigt öga och knep. Till veterinären åkte vi och tack och lov var det ”bara” en svullnad efter olycklig tand, ögat var inte skadat. (Så ja, vi var alltså inne med båda valparna till veterinären under tiden de var här!)
22feb152
22feb15322feb154
22feb156

Det visade sig även att valparna hade temperament. Särskilt Sally blev en riktig argbigga och det hettade till rejält några gånger.
22feb155
22feb157

3 svar på ”Brottning, spring och morr”

    1. Tack! Jag har gjort den själv men jag fick idén från en liknande bild så googla så hittar du säkert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette