Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Home alone – Livet med dobermann

Home alone

Jag har använt GoProkameran här hemma också. Till att övervaka vad som händer i mitt hus när hundarna är ensamma. Kameran kan filma över en timme och filmar i vidvinkel så man får mycket skvaller när man kommer hem och kollar på filmen.

Så vad fick jag se? Jo, att Sally inte åt på alla mina pelargoner vilket är bra! Att Sally går omkring rätt länge och är olycklig när vi går vilket är dåligt!

Men det som var helt otroligt roligt att se var de två hundarna tillsammans. De har blivit så bra vänner och beter sig väldigt lika. Sally är en mini-me av Iris. Som t ex när det hördes mystiska ljud utanför huset.
3april151

Och när de la sig för att vila så la Sally huvudet på Iris rumpa och låg där en lång stund. Hon ändrade ställning och liksom letade efter bästa rumpstället att ha huvudet på också. Jag har ALDRIG sett någon hund som fått vila på Iris eller buffat runt så som Sally gjorde!
3april152
Sally behöver öva mer på att bli lämnad helt klart. Vetskapen om att de har varandra och att se hur bra de kommer överens gör att den träningen känns lätt.

3 svar på ”Home alone”

  1. Hej! Jag har följt er blogg ett tag och jag startade min egen nu i år. Jag undrar om jag skulle kunna få länka din blogg på min länksida som jag ska fylla upp nu med bloggar som jag följer? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *